Interior design renovation – open plan living Villeurbanne (69)

When they bought their apartment, Annaëlle & Pauline fell in love with the luminosity, the terrace and the clear view. A little less so, the “chalet” type staircase, the shiny red kitchen splash and the lack of storage space. We have done everything possible to create a comfortable, functional and welcoming environment for this lovely couple.

Before

The colors and materials chosen by the previous owners didn't corespond with the environment Pauline & Annaëlle wanted to live in. So we got working.

During

Before an After comparison

After

The interior design was started of with the bold and amazing choice of wallpaper and the wish to integrate more soft colors and wood tones. The end result is harmonious and Annaëlle and Pauline are thrilled with. the result !